Gurgentepe Secim Calismalari

Bu sne gürgentepe en aktif ve şaşalı seçim çalışmalarını yapıyorlar.Her parti kendini iddialı saydığı için olsa gerek.Diğer ilçelerde görülmeyen bir afiş ve bayrak asımı mevcut.Arabalardan çıkan yüksek seslerde cabası.Ama en azından boş ta olsa gürgentepeyi bu şekilde kalabalık görmek çok güzel.

Yorumlar

  1. 2009 Blog Ödülleri aldatmacası!

    BLOG ÖDÜLLERİ ADI ALTINDA YAPILACAK OLAN YARIŞMAYI (yarışma denilirse tabi) ANLAYABİLMEMİZ İÇİN 2008 DE DÖNEN ''DOLAPLARA''(!) BAKALIM.


    ASLA KAZANAMAYACAĞINIZ ve NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR YARIŞMAYA KATILARAK, BİRİLERİNİN SİZİ SÖMÜRMESİNE İZİN VERMEYİN. GEÇEN YIL YAPILAN YARIŞMADA KİM NE KADAR OY ALDIĞINI BİLE ÖĞRENEMEMİŞTİ.

    BİNLERCE EURO KAZANIP DERECE ALAN BİR KAÇ BLOGCUYA DEMO VİSTA KAKALAMIŞLARDI!

    DİKKAT : ALEXA RANKINIZ 200.000 DEN AŞAĞI DEĞİLSE, BU YARIŞMAYA KATILMAYINIZ. GEÇEN YIL ZATEN KENDİ ARKADAŞLARINA DERECE VERMİŞLERDİ. Amaç katılımı artırıp, sponsorlara şirin gözükmek çünkü.

    BLOG ÖDÜLLERİ ALDATMACASI

    TÜRK BLOG YAZARLARI sitesinden bir sahtekarlığı ortaya çıkarttığım için kovuldum. Çok memnunum orası ayrı tabi.


    2009 Blog ödülleri adı altında yapılan sahtekarlığın ve küfürbaz wolkanca'nın hakkındaki kanıtlı ve belgeli yazılar için ;
    http://cemologyonuncukoy1.blogspot.com/2009/02/2009-blog-odulleri.html


    Cem Akkılıç Cemology Onuncu köy

    * * *

    Blog Ödülleri hakkında yazdıklarımdan dolayı gelen yorumlardan bazıları;
    Ciddi ve çok takip edilen bir wordpress blogcusu yazılarım ve yorumlarım için; ''son zamanlarda duygularıma bu derece tercüman olan başka bir yorum daha okumadım'' demiş ve kanıtlı, belgeli yazılarıma destek olmuştu. TIKLAYIN.


    Birçok blog yazarı 2008 Blog Ödülleri adı altında yapılan sahteciliğe dikkat çekmiş, bunlardan Bildigim.com sitesi, ilgili yazımın tamamını alarak okuyucularına duyurmuştu. Altta bulunan linkte, konuyla alakalı yazılarımı alıp yayınlayan blogcu arkadaşlardan bir tanesinin yayınını bulacaksınız.

    http://bildigim.com/webmaster-ipuclari/blog-odulleri-aldatmacasi.html#more-66

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtlar Vadisi Pusu Yıldırım Memişoğlu Kimdir

Didi Guda Şarkı Sözü - Hülya Polat

Haye Haye Şarkı Sözü - Hülya Polat